fbpx

Onze diensten

Op zoek naar kwalitatieve leads?
Dan ben je bij ons meer dan aan het juiste adres!

Location-Icon

Ons algoritme is een unicum in Europa en werd, door ons, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedmarkt. Een must-have voor jouw bedrijf, die de verkoop zeker een boost zal geven.

Email-Icon

Automatisatie moet een belangrijke troef zijn binnen jouw bedrijf, net als dit bij ons reeds het geval is. Laat jullie prospect zich gericht en persoonlijke aangesproken voelen.

Social Tracking

Sociale media, iedere potentiële klant kent het en gebruikt het. Maar halen jullie, als bedrijf, hier al de gewenste resultaten uit? Wij weten raad!

Bring-Tour-Whole-Team-Together-Icon

Blijf jouw prospecten bereiken op alle kanalen waar zij het meest op actief zijn! Ons algoritme weet jouw potentiële koper op te sporen en uiteindelijk te leiden naar jouw individuele landingspagina. Laat die afspraken maar komen!

Conversion Optimization

Verhoog jouw conversie door de juiste content te combineren met een sterk uitgewerkte SEA en social media aanpak. Waarbij de gebruiksvriendelijkheid van jullie website ook niet mag vergeten worden. Wij nemen alles onder de loop en verbeteren waar nodig!

Traffic-Analytics-Icon

Een raadsman, gespecialiseerd in Lead generatie voor de vastgoed sector, dat is een Immowi consultant. Jullie doelstellingen en ambities in combinatie met onze kennis en ervaringen, dat zijn de ingrediënten voor de ontwikkeling een effectieve online strategie.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Ontvang een op-maat-gemaakt voorstel!